Søndag d. 20. september 2020, kl. 15:00

Duo Adore, dvs. vores egne kirkemusikere Therese og Per, elsker lyrisk jazz og sammen med pianist Jesper Adorján Ankjær udvider duoen indimellem til Trio Kokadore.

Trio Kokadore er mødet mellem to duoer og tre musikere. Cellisten i Duo Adore og Duo Kokos, Therese Adorján Ankjær, er bindeleddet i den nye konstellation. Duo Kokos, som består af ægteparret Jesper og Therese Adorján Ankjær, drages af bossa novaens og visernes skønne tilbagelænede rytmer og udtryksfulde harmonier og Duo Adore elsker barokkens smukke melodiske bevægelser og musikalske mønstre. Fælles for de tre musikere er deres store kærlighed til den længselsfulde, melankolske musik.

Trio Kokadore mødes i en musik, der krydser grænserne mellem genrerne. En koncert med Trio Kokadore er en farverig palet med sydamerikanske, sydeuropæiske og nordiske strøg.

Musikken er af blandt andre Astor Piazzolla, Egberto Gismonti og Jan Johansson – arrangeret for celloens mørke, fløjlsbløde klang, sopransaxofonens blide tone og klaverets rene, klare lyd.

Sted Tuse Byvej 45, Tuse Byvej 45, 4300 Holbæk
Pris
Der er gratis adgang til koncerten.