Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Koncert med duoen Villén og Sjølin

Dato
Søndag d. 19. marts 2023, kl. 15:00
Sted
Tuse Byvej 45, Tuse Byvej 45, 4300 Holbæk
Pris
Der er gratis adgang til koncerten.

Nordiske Lysglimt med duoen Villén og Sjølin

Ved denne koncert vil fløjtenisten Linnéa Villén og guitaristen Allan Sjølin formidle nordisk musik fra Grieg over Gade til Sibelius. Flere af stykkerne vækker genklang hos de fleste, men der vil også være ukendte perler i blandt.

En række kendte værker er taget under kærlig behandling og præsenteres i eksklusive arrangementer for guitar og fløjte. Det eksisterende repertoire for fløjte og guitar har slet ikke rakt for den efterhånden stærkt sammenspillede duos ambitioner. Derfor arrangerer de selv værker, så de kan formidles på blot to instrumenter. De har begge en lyst og et mod til at vriste sig fri af den faste klassiske ramme og formidle musikken efter egne regler. Uden bæven, men med stor respekt for værkets oprindelige intention, har de som duo kastet sig over såvel klaverstykker som orkesterværker.

Villén og Sjølin er begge uddannet fra solistklassen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor de begyndte deres musikalske partnerskab i 2015. Det er siden blevet til over 150 koncerter sammen.

Der er gratis adgang til koncerten, og alle er velkomne.