Fadervor og foder - Gud og grød

Tirsdag d. 29. november 2022, kl. 17:00
Tuse Byvej 45, Tuse Byvej 45, 4300 Holbæk
Pia Heegaard Lorentzen
Det er gratis at deltage i arrangementet.

Temaet for denne dags Fadervor og foder er: Gud og grød.
Vi opfører krybbespil med børnene, og børnekoret Tusmerne kommer og synger for os.

Efter gudstjenesten går vi over i Kirkehuset og spiser risengrød. Alle er velkomne til at deltage, og det er gratis. Så vi ved, hvor mange der skal laves mad til, skal man melde sig til fællesspisningen.

Efter maden er der en hyggelig juleaktivitet for børnene, og der vil være kaffe/te til de voksne.

Tilmeldingsfristen er senest torsdag d. 24. november kl. 12.00. Tilmelding sker på dette link. Ved behov for hjælp til tilmeldingen, kan du kontakte kirke- og kulturmedarbejder Birgitte Riese-Nielsen på mail: biri@km.dk eller tlf.: 21 83 29 93.

Vi glæder os til at se jer til en hyggelig aften!