Voksenkor i Tuse Kirkehus

Udgivet man d. 14. feb 2022, kl. 09:34

Nu kan du synge i voksenkor i Tuse Kirkehus!

Har du lyst til at synge sammen med andre i et hyggeligt og afslappende fællesskab? Så er du meget velkommen i Butterup-Tuse Kirkers nyoprettede voksenkor. Det er gratis at deltage, og der kræves ingen forudsætninger; hver synger med sit næb. Korleder bliver organist Sune Vejlby Brogård.

Vi skal synge gode, velkendte sange og korsatser i alle genrer og indstudere salmer og motetter, der kan indgå i gudstjenester omkring kirkens højtider.

Korets sæson inddeles i to perioder: Første periode bliver fra februar og frem mod pinse. I påsken satser vi på at levere indslag til en af påskegudstjenesterne. Og tilsvarende vil vi i anden periode fra september til jul øve frem mod deltagelse i en af julegudstjenesterne.

Øvested og -tidspunkt: Tuse Kirkehus, Tuse Byvej 47, om onsdagen kl. 19.30-21.
Første gang onsdag d. 23. februar.

Vi håber, at mange vil slutte op om idéen og møde talstærkt op fra begyndelsen.
Vi glæder os til at tage imod dig!

På gensyn!
Sune Vejlby Brogård