Bispekandidatmøde i Vipperød Sognegård torsdag d. 3. marts

Udgivet tir d. 18. jan 2022, kl. 09:30

Fælles arrangement med bispekandidat i Roskilde Stift Rasmus Nøjgaard

Butterup-Tuse Kirker og Kirkerne i Vipperød har indgået et samarbejde om at invitere bispekandidat Rasmus Nøjgaard til et møde, hvor han vil fortælle, hvorfor han gerne vil være biskop. Han vil også tale om sine visioner for Roskilde Stift og især for de landsogne, som udgør en væsentlig del af stiftet. Det bliver muligt at stille spørgsmål til Rasmus i løbet af aftenen.

Undervejs vil vi synge nogle salmer, som Rasmus sætter pris på, og som han vil knytte nogle refleksioner til.

Mødet kommer til at foregå i Vipperød Sognegård torsdag d. 3. marts 2022 kl. 19-21.

Menighedsrådene byder på rødvin og lidt tapas.
Arrangementet er gratis. Tilmelding er dog nødvendig og kan gøres via Kirkerne i Vipperøds hjemmeside www.kirkerneivipperoed.dk.

Obs! Husk at medbringe gyldigt Coronapas, som vises ved indgangen.
Hvis der er behov for det, kan man bestille Kirkebilen fra Butterup/Tuse på tlf. 59 43 43 43.

Vi glæder os til en fornøjelig og informativ aften!
Menighedsrådene for Butterup-Tuse Kirker og Kirkerne i Vipperød