Udgivet tor d. 28. maj 2020, kl. 11:37

Kirkerne har åbent for både højmesser og andre kirkelige handlinger.

Der må deltage 16 kirkegængere ved gudstjenesterne. Ved gudstjenesterne bruger vi sangblade, og de vil være placeret på de pladser, hvor man skal sidde for at have behørig afstand. Sundhedsmyndighederne har bedt os om at fjerne hynderne fra bænkene, så medbring eget underlag, hvis du vil sidde blødt.

Vi holder også åbent for besøgende i Tuse Kirke. Der vil dog være tale om et kortere tidsrum end normalt, da vi har begrænsede ressourcer til den ekstra rengøring, som Sundhedsstyrelsens regler foreskriver. Butterup Kirke har fortsat lukket for besøgende.

Tidsrummet for besøgende i Tuse Kirke vil være: Tirsdage til torsdage kl. 10-16.

Der vil være restriktioner på, hvor folk må bevæge sig og sidde i kirken, og vi henstiller til brug af opstillet håndsprit.

Vel mødt, vi glæder os til at se jer!

Kategorier Nyheder