Udgivet man d. 23. mar 2020, kl. 09:39

Kære menighed

Vi befinder os lige nu i en tid, som er bekymrende for os alle sammen. Det er næsten umuligt at føre en samtale med noget menneske, som ikke handler om Corona, smittefare, håndsprit og lignende. Sådan må det naturligvis være, for vi skal tale om det, der optager os og hjælpe hinanden til at håndtere denne usædvanlige situation bedst muligt.

Men min erfaring, når bekymringerne tager overhånd, er, at det kan være hjælpsomt, engang imellem at tillade sig selv at slippe dem. For mit eget vedkommende, gør jeg dette ved at læse bøger. På den måde tillader jeg mig selv at rejse til et andet univers – for en stund, og det giver mig et frikvarter, som jeg tror, vi alle har brug for.

Derfor vil jeg i den næste tid læse fra en af mine yndlingsbøger, Gustav Wieds ”Knagsted”. Jeg læser den i små afsnit, som kan bruges som en føljeton. Tryk på nedenstående link, så begynder historien. Vi lægger to små videoer op hver dag.

Pas på jer selv og hinanden.
Guds fred.

Lene Funder

Del 1

Del 2

Del 3

Del 4

Del 5

Del 6

Del 7

Del 8

Del 9

Del 10

Del 11

Del 12

Del 13

Del 14

Del 15

Del 16

Del 17

Del 18

Del 19

Del 20

Del 21

Del 22

Del 23

Del 24

Del 25

Del 26

Del 27


Kategorier Video