Julehjælp i Butterup og Tuse Sogn 2022

Udgivet tir d. 15. nov 2022, kl. 11:31

For mange af os er julen en dejlig højtid, hvor familie, hyggeligt samvær og gaver er i centrum. Men for nogle er julen både lang og alt for dyr, hvilket kan virke som en enorm belastning. Igen i år er der mulighed for at søge julehjælp i Butterup og Tuse Sogn.

Dagli´ Brugsen Tuse og Butterup-Tuse Menighedsråd samarbejder om at kunne hjælpe de mennesker i sognet, som ikke kan få julen til at hænge sammen økonomisk.

Dagli´ Brugsen Tuse vil sponsorere kurve med gode sager til julebordet, og i kirkerne vil der blive samlet penge ind ved koncerter til hjælp til gaver, der gives i form af gavekort.

Hvis du skulle have lyst til at donere til sognets julehjælp, kan donationer gives anonymt til kirken, gerne i lukkede konvolutter mærket: Julehjælp. Der kan også doneres via kirkens MobilePay-nummer på: 38624. Skriv ”Julehjælp” i kommentarfeltet.

De, der ønsker at komme i betragtning til julehjælpen, skal sende en skriftlig ansøgning med navn, adresse og en beskrivelse af de familiemæssige og økonomiske forhold. Alle ansøgninger vil blive gennemgået i fortrolighed.

Der er ansøgningsfrist fredag den 9. december, og de, der bliver tilgodeset, får besked om, hvor og hvornår julehjælpen kan hentes. Det bliver onsdag d. 21. december, så kødet i kurven stadig er friskt d. 24. december. Ansøgningen sendes til sognepræst Pia Heegaard Lorentzen, Butterup Byvej 4, 4420 Regstrup eller på mail pihl@km.dk.

Man skal være bosiddende i Butterup og Tuse Sogn for at komme i betragtning.